The Northlenning!


Linjetur!

Kanskje på tide med en oppdatering?
Dagene flyr, og på en uke har det skjedd mye, så heng dere fast!
Forige torsdag, den 19 mars dro Team Vesterålen hjem til meg. En lang 13 timers reise fra Grimstad til lille Øksnes. Hjemme ventet det oss kraftige regnbyger, våt snø og herlig hjemmelaget pizza. Ja, det var skikkelig deilig å komme hjem igjen!
På kvelden adde vi bibelquiz fra en bok Bendik fant veggseksjonen med sjokoladekake og snop som tilbehør! Tidlig på fredag dro vi til villmarkssentre på Bremnes. Der var vi med på hundekjøring. Først fikk vi instrukser om hvordan spannene fungerte, hva som var komandoropene till hundene og hvordan vi fester på bandene. Da vi kom inn i hundegården ble hundene helt ville, og da dem skjønte at vi skulle ut på tur ble støynivået 1000 ganger verre, et skikkelig hundekor. Så bar det avsted, 45 minutter med hundekjøring. Det ble del stopp underveis pga hundene måtte drite, og det var ikke så reint lite heller. Vi hadde det kjempe kjekt. Ambefales.
Resten av helga var vi ledere på en ungdomsleir hjemme i menigheta. Vi fikk ansvaret for korssamlingene, jeg hadde førstehjelpseminar, deltok på underholdning, paintball og på gudstjenesten. Søndags ettermiddag dro vi ut til et gamelt fiskevær som heter Nysund, der fikk dem se solnedgangen gikk ned havet, fjell, havet og flott natur, som ikke kan sammenlignes med den her nede i sør vel og merke! På kvelden kom søstra mi med familien innom og vi koste oss med kake!
fikse hundene før kjøringen

hundekjøring

fellesbilde av teamet og opphavet

fadern med sine overdrivelser
obligatorisk hoppebilde


Etter 4 dager i Vesterålen var neste stopp Hemsedal. Vi var 19 stykker til sammen og overnattet på KRIK- høyfjellshotell. Vi var 2 dager i bakken. Jeg prøvde snowboard for første gang, og fant ut at jeg er egentlig er flinkest til slalom, å byttet fort. Vi fikk også prøve airboard, noe som alle må prøve en gang. Det gikk så vanvittig fort, nesten umulig å bremse, og enda bedre ble det når hopp kom inn i bildet. Det ble også arrangert snøhuletur!
Ellers lå vi å plasket oppi badestampen, satt i badstua og hadde sosial samvær (som det heter på fint) i peisestua!

oppi badestampen

fredrik å håvard

kirsten- iren og meg

på toppen av fjellet

maria klar for airboard

0 Responses to “Linjetur!”

Legg inn en kommentar


På nett På bloggen

Bibelvers


Herren din Gud er hos deg, en helt som har makt til å frelse. Han gleder og fryder seg over deg og gir deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd

Ukas happening


Mandag: Exphil, trening, slappe av Tirsdag: Birkelandscup (vollyball)
Onsdag: What to do, what to do
Torsdag: Aerobic og Musikkcafè Fredag: Leir, Gautefall
Lørdag: Slalom baby, the hole day Søndag:På vei tilbake til BiG






© 2007 The Northlenning! laget av Lena Lind.