The Northlenning!


Påskeferie!

Da er det endelig påskeferie, og jeg skal bruke tiden godt på å slappe av og ha det gøy!
De neste dagene skal jeg tilbringe sammen med Hanna i Sarpsborg, og dagene i dag har vært knall fin! Vi lå lenge å sov i dag morgest frem til vi ble vekket av Guns`n Roses med Knocking on heavens door, for på andre siden av soveromsdøren var lillebroren Ruben i full gang med bad- vaskingen!
At vi har fått brukt dagen skikkelig i dag skal det ikke sies noe på. Vi starta ferien med å bake rundstykker, herlige gode grove rundstykker som ble servert til lunsj. Etterpå spilte vi litt gitar- hero og merket at jeg ikke har noe talent innenfor det! Været i dag hadde sol og blå himmel på menyen, så da brukte vi muligheten til å gå en tur ned til stranden. Der satt vi på brygga å preka lenge om alt mulig og bare nøt utsikten. Hjemme ventet det oss scrubbs (TV- serie), det ble noen episoder etter hvert, men ble stoppet av en mat- laging oppgave, så vi har vært veldig aktive kokker i dag! Nå sitter vi i hver vår lenestol og slapper av framfor TV`n.
Ellers er livet bare herlig, og behandler meg godt!

Etiketter:

2 Responses to “Påskeferie!”

  1. # Anonymous Anonym

    Brodern har hvert her idag igjen! Er blitt en daglig fast rutine selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentarer. Kjekt å følge med kordan det går med lille søstra. Er ikke alle i venneflokken din som kan skryte av å ha dagelige treff fra et NATO hovedkvarter;-)Sjekker alltid bloggen din i lunch pausen. En ting til, igår hadde vi 28 grader og idag 22. Nyt vintern der hjemme!

    Brodern  

  2. # Anonymous Lena

    endelig en kommentar fra brodern:) hehe...
    velidg hyggelig å høre at d har blitt en rutine,da må jeg bare fortsette å oppdatere!
    Men bare som du er klar over d kjære broder, så er d ikke vinter her i Norge, men nærmere bestemt vår, så vi har alledere (vertfall i Grimstad) begynt å gå med shorts og t-skjorte:p:p så d en skrytingen må du slappe av med:p:P hehe!
    Glad i deg broder vettu:)  

Legg inn en kommentar


På nett På bloggen

Bibelvers


Herren din Gud er hos deg, en helt som har makt til å frelse. Han gleder og fryder seg over deg og gir deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd

Ukas happening


Mandag: Exphil, trening, slappe av Tirsdag: Birkelandscup (vollyball)
Onsdag: What to do, what to do
Torsdag: Aerobic og Musikkcafè Fredag: Leir, Gautefall
Lørdag: Slalom baby, the hole day Søndag:På vei tilbake til BiG






© 2007 The Northlenning! laget av Lena Lind.