The Northlenning!


En dag fylt med Katarina!

Dagene her hjemme går rimlig fort og består av de mest ufornuftige aktivitetene tenkes kan, dvs soving, spising og film- seeing. Det er noe med klimaet som har forandret Katarina i ferien, men hun er trøtte 24/7, og sier de merkligst ting, og dagen i dag har noen gode eksempler på dette. Sånn som morgest da Katarina våknet, sa hun at hun var redd for å sovne igjen, for da kunne det hende døden kunne inntreffe på grunn av oksygen mangel. Stakars jente, hun har det ikke enkelt, sliter med tvangstanker og greier og greier. MEN Lena kom til unnsetning, og fant ut at å gå tur ville gi Katarina både oksygen og krefter til å komme seg gjennom dagen og bort fra hennes tvangstanker. Så da ble det tur rundt fjellet Melen.
Etter en god frokost og en film (Lange flate ballær 2) hev vi oss på syklene, og syklet til tur- løypa vår. Plutselig ut av det blå krysser det en SVÆR elg over veien rett framfor oss, og på andre siden sto det 2 til. Med hakeslepp, høy puls og sjelvinger klarte vi å sykle videre. Deretter parkerte vi syklene og startet turen vår. Inne i skogen var det fylt med nydelige dufter, og sola skinte fra skyfri himmel. I hele 4 timer holdt Katarina seg bort fra tvangstankene sine, og livet er fylt med oksygen.

I mange dager nå har Katarina snakket om boller, og alt hun har lyst til er å lage boller. Tydeligvis er dette en stor lidenskap for henne, så jeg tenkte at jeg måtte slippe henne til kjøkkenet for å hindre den miserable lidelsen, nemlig bolle- lidelsen. En så glad Katarina har jeg ikke sett på lenge. Med et stort smil om munnen lagde hun disse bollene sine, hele verden var liksom perfekt. Endelig hadde hun fått bollene som hun lenge hadde lengtet etter i sitt hjerte!!

(Kjære Katarina, du er god underholdning, dette kommer til å bli en bra ferie)






Etiketter:

0 Responses to “En dag fylt med Katarina!”

Legg inn en kommentar


På nett På bloggen

Bibelvers


Herren din Gud er hos deg, en helt som har makt til å frelse. Han gleder og fryder seg over deg og gir deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd

Ukas happening


Mandag: Exphil, trening, slappe av Tirsdag: Birkelandscup (vollyball)
Onsdag: What to do, what to do
Torsdag: Aerobic og Musikkcafè Fredag: Leir, Gautefall
Lørdag: Slalom baby, the hole day Søndag:På vei tilbake til BiG






© 2007 The Northlenning! laget av Lena Lind.